Black Cohosh Extract

Ambalaj: 120 caps

Preț nou: 220 L
300 L

PREZENTARE PRODUS

Este un supliment nehormonal, standartizat, care conține extract de cohosh negru, acest supliment va ajută să scăpați de simptomele menopauzei, care sunt însoțite de numeroase simptome negative de natură fizică și psihică, care la rîndul lor fac această perioada din viață insuportabilă. Cohoshul negru – oferă posibilitatea de a scapa în mod natural, odată și pentru totdeauna de aceste simptome negative. Toate simptomele negative sunt legate de tulburările hormonale care se petrec în timpul menopauzei. Menopauza adesea este însoțită de balonări, creșterea excesivă în greutate, crampe musculare, slăbiciuni, modificări ale dispoziției, transpirații nocturne și bufeuri. Cohoshul negru conține fitoestrogeni identici cu estrogenul din organismul feminin, astfel ajutînd la stabilizarea nivelului de estrogen și debarasarea de simptomele sus menționate.

Extractul de cohosh negru are un efect sedativ ușor, care ajută la tratarea durerilor de cap, cauzate de anxietate, stres și depresie.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Porție = 1 capsulă:

VEZI COMPOZIȚIA

MOD DE ADMINISTRARE

Se recomandă administrarea 1 capsule de 2 ori pe zi: dimineața și seara în timpul mesei. Înainte să utilizați acest supliment se recomandă consultarea unui medic sau antrenor specializat.

×

TOP