Glutamine

Ambalaj: 300 g, 500 g

Preț nou: 250 L
300 L
×
Alegeți ambalajul:

PREZENTARE PRODUS

Reprezinta cel mai important aminoacid pentru sportivi. In timpul efortului fizic, organismul pierde o cantitate importanta de aminoacizi, printre care si glutamina, care reprezinta 60% din totalul aminoacizilor liberi din muschi si 20% din totalul aminoacizilor circulanti in organism.

Favorizeaza sinteza proteinelor, previne catabolismul muscular, imbunatateste recuperarea dupa efort, stimuleaza hormonul de crestere si activitatea sistemului imunitar, favorizeaza hidratarea celulara, creste productia de glicogen in ficat, transporta azotul in locurile in care organimsul are cea mai mare nevoie.

Glutamina a devenit extrem de populara in randul sportivilor, in principal din cauza faptului ca grabeste recuperarea fizica si sporeste masa musculara.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Porție = 5 gr.:

  • Glutamina – 4570 mg;
  • Taurina – 50 mg;
  • Vitamina B6 – 5 mg.

INGREDIENTE UTILIZATE

Glutamina, taurină, clorhidrat de piridoxină, acid citric – regulator de aciditate, aromă, îndulcitori: sucraloză, glicozide steviolice.

MOD DE ADMINISTRARE

  • În zilele de antrenament: porţia zilnică de bază e de 5 g, după antrenament. O altă porţie de 5 g poate fi consumată înainte de culcare sau cu 30-60 de minute înainte de antrenament.
  • În zilele fără antrenament: puteţi face pauză sau puteţi continua cu doza obișnuită de 2 x 5 g pe zi. Ultima porţie trebuie consumată înainte de culcare.

×

TOP