BCAA 8:1:1

Ambalaj: 400 g

Preț nou: 350 L
400 L

PREZENTARE PRODUS

BCAA: aminoacizi esențiali cu lanțuri ramificate – leucină, izoleucină și valină – în raport de 8:1:1; îmbunătățesc procestul de recupare și, de asemenea, nivelul energetic. Conform unor studii recente, leucina inițiază procesele de sinteză proteică, dar trebuie să fie însoțită de izoleucină și valină; prin urmare, acest nou procent de 8:1:1 îi oferă o atenție mai mare leucinei, cel mai important dintre cele trei.

Recomandări:

  • După antrenament, deoarece accelerează recuperarea daunelor musculare produse de antrenamentele intense, atât aerobe, cât și anaerobe;
  • Înainte de antrenament, pentru a proteja masa musculară, întrucât acești 4 aminoacizi sunt capabili de a intra în ciclurile energetice, furnizând energie suplimentară; dacă este consumat înainte și după antrenament, se obține o protecție musculară mai bună, și un efect anti-catabolic pe măsură; înlătură utilizarea glicogenului și, prin urmare, întârzie apariția oboselii; acest lucru este esențial în perioadele de definire musculară sau de dietă strictă.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Porție = 3 măsuri = 10 gr.:

  • Leucină– 6400 mg;
  • Izoleucină – 800 mg;
  • Valină – 800 mg.

MOD DE ADMINISTRARE

Câte o porție (10 grame) de dimineața, înainte și după exerciții. În zilele de odihnă de întrebuințat doar dimineaţa. Se consumă amestecat cu 200 ml de apă plată.

×

TOP