L-Glutamine

Ambalaj: 300 g

Preț nou: 400 L
480 L

PREZENTARE PRODUS

Alcătuieşte 60% din partea aminoacizilor liberi din muşchi. Din cauza asta, avem nevoie foarte mare de ea, în fiecare parte a corpului. Intestini şi sistemul imunitar folosesc cu drag glutamina, care este necesar pentru menţinerea sănătăţii. Creşte sinteza proteinei, diminuește descompunerea ţesutului muscular şi nivelul de cortizol, creşte volumul celulei musculare.

Producţia naturală a hormonilor creştere cu 400%. Dar asta nu-i tot, aminoacidul poate stabiliza nivelul glicemiei, măreşte depozitele de glicogen şi scade înfometarea şi dorinţa pentru zahăr. Realitatea este ca cercetările au demonstrat că, după un antrenament nivelul glutaminei poate scade cu 50% în corp. Cu folosirea glutaminei poţi păstra nivelul optimal al glutaminei astfel poţi maximaliza volumul celulelor musculare, aşa poţi fi din ce în ce mai mare la fiecare antrenament.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Porție = 6 gr.:

  • L-glutamine – 6 gr.

MOD DE ADMINISTRARE

Se poate folosi mai multe porţii pe zi, în primul rând înainte, în timpul şi după antrenament, eventual şi înainte de culcare. Astfel se poate stimula producţia hormonilor de creştere şi poate scade catabolismul în timpul nopţii. Este recomandat folosirea produsului cu o băutură cu carbohidraţi.

×

TOP