BCAA 2:1:1 Instant

Ambalaj: 400 g

Preț nou: 350 L
450 L

PREZENTARE PRODUS

  • BCAA în praf ușor solubil, cu o aromă răcoritore;
  • Sunt produși într-un raport optim de 2:1:1;
  • Sprijina arderea grasimilor + cresc masa musculara;
  • Cresc nivelul de energie + intaresc imunitatea;

Sunt aminoacizi BCAA cu lanț ramificat: leucină, izoleucină și valină. Se dizolvă rapid în apă fiind în același timp mult mai disponibil și mai ușor de utilizat de către mușchii care lucrează. Acești aminoacizi nu pot fi produși de organism și, prin urmare, trebuie asimilați din alimentaţie sau din suplimentele nutritive. Pregătirea intensă și efortul fizic epuizează resursele de energie, iar după utilizarea glucozei din sânge, corpul începe să folosească depozitele de glicogen din mușchi. Din acest motiv, se recomandă administrarea de BCAA înainte de antrenament, care împiedică degradarea glicogenului și descompunerea țesutului muscular.

BCAA reprezintă o treime din proteinele musculare, sunt necesari pentru producerea proteinelor în timpul sintezei proteice, care sunt necesare pentru regenerarea, creșterea și menținerea masei musculare. Administrând BCAA Instant după un antrenament solicitant, veți avea grijă să aveți aportul necesar de aminoacizi pentru susținerea regenerării țesutului muscular.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Porție = 3 lingurițe = 10 gr.:

VEZI COMPOZIȚIA

MOD DE ADMINISTRARE

  • Pentru a te bucura de toate beneficiile acestui supliment, este esential ca BCAA sa fie administrati corect in cantitate de 10 grame pe doza;
  • Pentru forta si energie BCAA se administreaza cu 30 de minute inainte de antrenament si 30 de minute dupa, astfel incat sa mentii nivelului de cortizol scazut in timpul antrenamentului, pentru a sprijini cresterea musculara. De asemenea, pentru a impiedica epuizarea, ei pot fi administrati inclusiv in timpul antrenamentelor.

×

TOP