Lysine

Ambalaj: 90 caps – indisponibil

Preț nou: 225 L
280 L

PREZENTARE PRODUS

Un bloc necesar pentru toate proteinele din corp, şi se găseşte în cantităţi mari în ţesutul muscular. Joacă un rol important în absorbţia de calciu, construirea de proteine musculare, recuperarea după leziuni, şi producţia de hormoni a organismul, enzime şi anticorpi. De asemenea, ajută la formarea de colagen, care sprijină pielea, muşchii şi articulaţiile. Poate fi benefic pentru cei cu infectii de herpes. Atunci când se iau L-arginina, este recomandabil de a utiliza, de asemenea lizină în caz contrar acesta poate stimula replicarea virusului herpes, dacă îl ai.

Lizina poate fi combinat cu alţi aminoacizi care eliberează hormoni de creştere, cum ar fi arginina pe stomacul gol înainte de antrenament sau de a merge la culcare.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Porție = 3 capsule:

  • L-lizină HCI – 2100 mg:
    • din care L-lizină – 1666 mg.

INGREDIENTE UTILIZATE

L-Lysine HCl, Capsule Shell (Bovine Gelatin; Colors: Candurin Silver Fine, Brilliant Black, Black Iron Oxide), Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate).

MOD DE ADMINISTRARE

Preferabil se administrează de două ori pe zi, dimineaţa şi seară. Zilnic recomandat 1-2 porții pe stomac gol, cu mult lichid. Pentru effect dorit indicat înainte de antrenament sau odihnă. Se poate administra cu orice lichid.

×

TOP