Instant WPI 90

Ambalaj: 700 g – indisponibil

Preț nou: 500 L
700 L

PREZENTARE PRODUS

Complexul proteic, proiectat pentru a compensa nevoile organismului in proteine de inalta calitate la efort fizic ridicat. Izolatul de proteina utilizat în produs, – un bine-cunoscut ingredient «ISOLAC» al producătorului irlandez CARBERY.

Izolat proteic din zer este axat pe sportivi care aspiră la dezvoltarea rapidă a masei musculare si imbunatatirea functiilor vitale ale organismului. Este scăzut în grăsimi și lactoză. De asemenea, acest produs este o soluție ideală pentru a reaproviziona cu proteine, mai ales în timpul procesului de pierdere în greutate.

Gust, compozitie excelenta si calitatea produsului, îl face lider în categoria sa de preț.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Porție = 30 gr. | 100 gr.:

  • Valoare energetică – 466 kJ / 111 kcal;
  • Grăsimi – 0,3 g, inclusiv acizi grași saturați – 0,1 g
  • Carbohidrați – 0,6 g, inclusiv zahăr – 0,0 g;
  • Proteină – 26,5 g;
  • Sare – 0,15 g.

INGREDIENTE UTILIZATE

Izolat proteic din zer («ISOLAC»), aromă de ciocolată (amestec de hidrocarburi aromatice, maltodextrină, glucoză, E414 gumă E 440 pectină, E 150d lichid de caramel) – pentru aroma de ciocolata, aroma de vanilie (amestec de hidrocarburi aromatice, maltodextrină, glucoză, gumă E414) – pentru aroma de vanilie, aromă de căpșuni (amestec de substanțe aromatice, maltodextrina, glucoza, guma E414, pectină E 440) – pentru aroma de căpșuni, sucraloză E 954 – indulcitori – arome: ciocolată, vanilie, căpșuni.

MOD DE ADMINISTRARE

Servire (30 grame) de produs se dizolvă în 150-250 ml de apă și se amestecă într-un agitator. Se aplică în timpul zilei între mese și după antrenament.

×

TOP