Ornithine

Ambalaj: 100 caps – indisponibil

Preț nou: 250 L
360 L

PREZENTARE PRODUS

Impreuna cu arginina activeaza eliberarea hormonului GH. Studiile din ultimii ani, au aratat ca cele doua ingrediente formeaza un cuplu cu un randament crescut in acest proces atat de important pentru organism. Este cunoscut ca odata cu inaintarea in varsta toate procesele fiziologice scad in intensitate, deci si si nivelul GH scade. In urma acestui lucru, s-a observat ca masa musculara scade iar masa tesutului adipos creste.

GH, este un arzator de grasimi, un stimulator de masa musculara si nu in ultimul rand are rol de regenerarea intregului organism. Prin administrarea acestui supliment, se asigura pe langa o stimulare a sistemului imunitar si o buna detoxifiere a organismului si o regenerare musculara. Toate aceste procese din organism permit culturistilor atingerea obiectivelor dorite.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Porție = o capsulă:

  • L-ornitină HCI – 700 mg.

INGREDIENTE UTILIZATE

L-Ornithine HCl, Capsule Shell (Bovine Gelatin; Colors: Candurin Silver Fine, Brilliant Black, Black Iron Oxide), Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate).

MOD DE ADMINISTRARE

Se administreaza 1-2 capsule zilnic din acest supliment nutritiv cu mult lichid inainte de culcare. Daca este necesar se mai poate administra o portie inainte de antrenament.

×

TOP